sâmbătă, 27 iunie 2009

Festivalul Trandafirilor


Este mult prea greu pentru mine sa ma hotarasc care este mai frumos, mai rasarit, mai atragator asa ca ii voi "expune" pe toti:)
























































































8 comentarii:

  1. Superbi trandafirii.
    Frumoase pozele, unii din ei au niste culori foarte ciudate, nu stiu daca din cauza luminii sau chiar asa aratau, dar au iesit frumosi :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti sunt frumosi. Pacat ca nu putem sa folosim, in cazul fotografiilor, decat vazul... nu si mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti sunt frumosi, fiecare in felul sau: culoare, stralucire ... bobocii parca au ceva aparte (preferati 8 si 11). O mica observatie: atentie la incadrare (nu-i mai "taia" ... de ex. al 2-lea, al 4-lea, al 5-lea, al 10-lea).
    FELICITARI ... lumina buna in continuare

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar era o suerbitate sa intri in gradina plina cu trandafiri si sa ii admiri pe toti sau sa incerci sa le deosebesti parfumul! Unii dintre ei chiar aveau niste culori "ciudate", unii parca ziceai ca sunt desenati si ca nu par reali, tocmai asta am incercat sa surpind in foto...se pare ca a iesit ceva, ceva! Multumesc tare mult pentru aprecieri si bafta multa is tie Mav in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumnesc tare mult Cristi pentru aprecieri dar mai ales pentru sfaturi si nu in ultimul rand pentru timpul si rabdarea ta cu care imi studiezi fotografiile! Inseamna tare mult pentru mine! Cu taiatul am observat si stiam ca nu-i tocmai bine insa am incercat sa ii surprind individual si era tare greu pentru ca erau cu zecile si nu stiam ce sa fac mai intai...sa-i separ de fratii lor, sa-i incadrez, sa nu ma intep la maini:) sa am un fundal interesant:)))deci inchipuie-ti calvarul meu intreg! Dar a meritat catusi de putin! Bafta multa si tie in continuare si promit ca imi fac timp sa raspund mai mult la intrebari si sugestii, precum sa scriu ceva prin blogul tau, pentru ca trebuie sa recunosc, trag cu ochiul mereu pe acolo, insa de scris pareri..m-am cam eschivat din cauza timpului!:)) Deci sa ne "vedem" in continuare cu "lucrari" bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat graiesti Belizarie! As fi vrut sa pastrez cu mine parfumul lor ametitor! Si..nu cred ca ti-am transmis pana acum bun venit pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce e frumos si lui DUMNEZEU ii place

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarat graiesti tu, Anonim...bun venit pe fotoblog, poate reusim sa facem cunostinta mai in detaliu!:)

    RăspundețiȘtergere